Despre Lida Tablete - www.lidagreen.ro

Cum funcționează Lida Tablete
Ideea este simplă. Odată ce produsul suprimă pofta de mâncare și dă energie, persoana începe să se miște. Prin urmare, din moment ce nu consumă carbohidrați și nu se mișcă, trebuie să obțină energie de undeva. Așa ajungeți să topiți grăsimea veche. Cineva ar putea sta acasă, dar efectul nu ar fi atât de impresionant. Cel mai bine este să se combine cu exerciții fizice, fructe și legume, alimente sănătoase și un stil de viață activ. Rezultatele depind și de tine!

Administrarea capsulelor vegetariene LiDa duce la o scădere accentuată a poftei de mâncare și la ingerarea de alimente în cantitățile cu care organismul este obișnuit. Organismului uman nu-i place să “moară de foame” și începe să utilizeze rezervele de grăsime stocate în organism, descompunând și utilizând în același timp reziduurile alimentare nedigerate și nefolosite – “deșeurile” acumulate. Începe un proces de detoxifiere și pierdere în greutate. Ca urmare, la începutul administrării pot apărea slăbiciune temporară, sete, amețeli, insomnie, neliniște sau chiar iritabilitate; la bărbați, este posibilă o slăbiciune sexuală temporară.
LiDa Daidaihua este un supliment alimentar pe bază de extracte de plante special selectate.

COMPOZIȚIA DE LIDA:
Fiecare capsulă de Lida conține extracte:

  • Extract de portocală amară 41%.
  • Semințe de Cassia 26%.
  • Lotus indian 11%.
  • Alisma Orientalis 18%.
  • L-Carnitină 4%.

Un pachet de Lida conține:
30 capsule

Lida Green nu trebuie folosit de persoanele cu boli de inimă, cu tensiune arterială ridicată (hipertensiune) sau după un accident vascular cerebral!
Produsul nu este un medicament.

Utilizare:
– 1 capsulă pe zi, înainte sau după micul dejun. Nu luați mai mult de 1 pe zi.
– Beți mai multă apă și mâncați mai multe fructe. Insuficiența apei în organism scade nivelul de glucoză din organism și acest lucru duce la slăbiciune și amețeli.
– NU săriți peste mese! Mai ales micul dejun sau prânzul. În timp ce luați capsulele, este important să mențineți o dietă regulată care să includă apă și sucuri de fructe.
– Nu consumați alcool în timp ce luați Lida. Acest lucru îi neutralizează acțiunea.

Indicații:
– Capsulele de slăbire Lida nu sunt potrivite pentru copiii cu vârsta sub 16 ani sau pentru persoanele în vârstă de peste 65 de ani.
– Capsulele nu sunt adecvate în timpul sarcinii și alăptării.
– Nu luați capsulele în caz de hipertensiune arterială, probleme cardiace, cardiovasculare sau hepatice.
– Nu depășiți doza zilnică recomandată! Produsul nu poate înlocui o dietă variată
– Nu utilizați produsul dacă urmați un tratament medicamentos.
– Lida nu este un medicament

Dieta recomandată în timpul administrării comprimatelor Lida
Beți mai mulți litri de apă pe zi. Acest lucru este foarte important pentru organism, deoarece apa îl purifică, ajută la eliminarea toxinelor și menține stomacul plin, suprimând astfel apetitul constant. Mâncați alimente ușoare, mai multe fructe și legume și beți sucuri de fructe.

Dacă nu beți suficientă apă, puteți avea dureri de cap și disconfort, motiv pentru care este foarte important.

Dacă aveți probleme cu somnul, încercați să beți pastilele de slăbit Lida cât mai repede posibil și evitați multe băuturi care conțin cofeină. Lida în sine are un efect revigorant și nu este indicat să luați mai multe băuturi de cafea și cofeină, care pot provoca palpitații și o ușoară creștere a tensiunii arteriale. O cafea dimineața este suficientă.

După câteva zile de folosire a Lida și de consum de mai multă apă, organismul se obișnuiește cu disconfortul.

Evitați cu orice preț grăsimile: opriți imediat maioneza, dulciurile, carnea grasă și așa mai departe. De fapt, este nerealist să credeți că puteți renunța complet la consumul de grăsimi. Dar fiecare organism are nevoie de o anumită cantitate de grăsimi, care nu îi dăunează în niciun fel. Doar asigurați-vă că această cantitate este minimă. Lida reduce pofta de mâncare și menține un sentiment de sațietate, dar nu poate înlocui o masă completă, așa că nu vă înfometați, ci mâncați ceva dimineața, la prânz și seara.

Cântărește-te o dată pe săptămână pentru a fi conștient de evoluția greutății tale. Cântărirea mai des este inutilă și nu poate decât să vă distrugă motivația.

Adevăratele schimbări de greutate vor avea loc într-un interval de o săptămână. Ritmul normal de pierdere în greutate este de aproximativ unul până la două kilograme pe săptămână. Mai mult decât atât nu este deosebit de dorit, deoarece poate fi prea drastic pentru limita dumneavoastră și poate să nu fie bine primit. Vor exista săptămâni în care greutatea dvs. va rămâne aceeași cu cea de la măsurarea anterioară: nu vă faceți griji, acest lucru este perfect normal.

Nu în ultimul rând, bucurați-vă de succesele dumneavoastră și aveți grijă de stima de sine și de zâmbetul dumneavoastră: dacă arătați bine în ochii dumneavoastră, veți arăta bine și în ochii celorlalți.
Atunci când începeți să luați Lida Tablete pentru pierderea în greutate, poate fi dificil să vă amintiți cerințele nutriționale ale organismului dumneavoastră. Lida Tablete vă suprimă apetitul atât de bine încât veți gândi: “Nu am chef să mănânc, deci nu am nevoie”. Acest lucru nu este adevărat. Trebuie să mâncați în timp ce luați tablete Lida pentru pierderea în greutate. Cel mai important lucru este să luați un mic dejun sănătos și să mâncați de patru sau cinci ori pe zi. Porțiuni mici, alimente sănătoase, legume: alegeți în funcție de preferințele dumneavoastră. S-ar putea să vă spuneți: “Minunat, faptul că nu mănânc înseamnă că pierd în greutate” (aruncați o privire la cele mai populare diete). Dar chiar așa este?

Pentru a arde grăsimea corporală, este necesar să mâncați. Este un fapt: prima cerință nutrițională a organismului este energia. Fără suficientă energie, organismul transformă proteinele musculare în energie pentru a alimenta creierul, sistemul nervos și celulele roșii din sânge.

Aceste țesuturi speciale nu dispun de mecanisme metabolice pentru a arde grăsimile. Ele ard doar carbohidrați. Atunci când aportul de carbohidrați scade sub necesar, organismul începe să transforme proteinele în carbohidrați pentru a-și satisface nevoile. Rezultatul final este pierderea de țesut muscular.

Da, cântarul poate indica faptul că ați pierdut “greutate”, dar ați pierdut o mulțime de țesut care arde grăsimile. Țesutul muscular arde 70% din grăsimea corporală, așa că pierderea mușchilor reduce capacitatea de a arde grăsimile.

De fapt, ‘greutatea’ pierdută în timpul dietei poate reprezenta până la 10-20% din greutate în ceea ce privește pierderea de mușchi. Prin urmare, în cele din urmă veți recăpăta nu doar acea greutate, ci și ceva mai mult. Toate acestea se datorează faptului că este redusă capacitatea de a arde grăsimile.

Dacă urmați aceste sfaturi, veți slăbi rapid și ușor cu Lida DaiDaihua. Eliminarea amidonului și a dulciurilor este o idee foarte bună pentru a pierde în greutate, dar tot trebuie să luați suplimente sănătoase pentru ca procesul de slăbire să fie eficient.

IMPORTANT! Din cauza unei noi directive europene și a interzicerii utilizării dioxidului de titan în industria farmaceutică, învelișul exterior al capsulei a fost înlocuit cu un nou tip fără conținut de dioxid de titan. Din acest motiv, culoarea capsulei este mai deschisă.

Cumpărați comprimatele Lida de aici!