Politica de confidențialitate

Data intrării în vigoare: 01.01.2022

Vă mulțumim pentru că ați ales LidaGreen.ro ca sursă de încredere de produse pentru pierderea în greutate. Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor dvs. personale. Această politică de confidențialitate explică modul în care colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dvs. atunci când interacționați cu site-ul nostru web sau achiziționați produsele noastre de pierdere în greutate.

Informații colectate:
a. Informații personale: Atunci când efectuați o achiziție sau creați un cont pe site-ul nostru web, este posibil să colectăm informații personale, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail, adresa de facturare și de expediere, numărul de telefon și detaliile de plată. Aceste informații sunt necesare pentru a procesa comenzile și pentru a asigura un serviciu eficient pentru clienți.

b. Date de utilizare a site-ului web: Este posibil să colectăm automat informații nepersonale prin intermediul cookie-urilor și al tehnologiilor similare atunci când vizitați site-ul nostru web. Aceste date pot include adresa IP, tipul de browser, informații despre dispozitiv și paginile vizitate. Utilizăm aceste informații pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-ului nostru web, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a analiza tendințele.

Utilizarea informațiilor:
a. Procesarea comenzilor: Utilizăm informațiile dvs. personale pentru a procesa și a îndeplini comenzile, pentru a furniza actualizări privind expedierea și pentru a răspunde la întrebările clienților cu privire la achizițiile lor.

b. Comunicări de marketing: Cu consimțământul dumneavoastră, vă putem trimite materiale promoționale, buletine informative și oferte pentru a vă ține la curent cu cele mai recente produse de slăbit și oferte speciale. Puteți renunța în orice moment la primirea comunicărilor de marketing.

c. Îmbunătățirea site-ului web: Datele colectate din utilizarea site-ului web ne ajută să analizăm comportamentul utilizatorilor, să identificăm modele și să îmbunătățim funcționalitatea și conținutul site-ului nostru web.

Schimbul de date:
a. Furnizori de servicii terți: NU partajăm datele dvs. personale cu furnizori de servicii terți.

b. Cerințele legale: Putem dezvălui datele dvs. personale atunci când legea, regulamentul sau procedura legală o cere pentru a ne proteja drepturile sau pentru a răspunde la solicitări legale.

Securitatea datelor:
Implementăm măsuri de securitate standard din industrie pentru a vă proteja datele dvs. personale împotriva accesului, dezvăluirii sau modificării neautorizate. Cu toate acestea, nicio transmisie de date pe internet nu este complet sigură. Nu putem garanta securitatea absolută a datelor dvs. și vă împărtășiți informațiile pe propriul risc.

Opțiunile utilizatorului:
Aveți dreptul să accesați, să actualizați sau să ștergeți datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. De asemenea, puteți alege să nu primiți comunicări de marketing din partea noastră. Pentru a vă exercita aceste drepturi, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile furnizate mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate:
Această Politică de confidențialitate poate fi actualizată din când în când pentru a reflecta modificările în practicile noastre privind datele. Dacă facem modificări, vom actualiza data intrării în vigoare în partea de sus a politicii. Vă încurajăm să revizuiți periodic această pagină pentru a rămâne informat cu privire la practicile noastre de confidențialitate.

Contactați-ne:
Dacă aveți întrebări, preocupări sau solicitări cu privire la această politică de confidențialitate sau la prelucrarea datelor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail

Lida Green Ltd.
[email protected]
+4915510569547

Prin utilizarea site-ului nostru web și prin achiziționarea produselor noastre de slăbit, sunteți de acord cu termenii descriși în această Politică de confidențialitate.