Politica de Retur și Rambursare

Vă mulțumim că ați cumpărat de la LidaGreen Inc.. Dacă nu sunteți complet mulțumit de achiziția efectuată, suntem aici pentru a vă ajuta.

Retururi

Aveți 14 zile calendaristice pentru a returna un articol de la data la care l-ați primit. Pentru a fi eligibil pentru retur, articolul dumneavoastră trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare în care l-ați primit. Articolul trebuie să fie în ambalajul original şi sigilat. Articolul trebuie să fie însoțit de chitanță sau dovada achiziției.

Rambursări

După ce primim articolul returnat, îl vom inspecta și vă vom notifica că am primit articolul returnat. Vă vom informa imediat despre statutul rambursării după inspectarea articolului.

Dacă returul este aprobat, vom iniția o rambursare pe cardul dumneavoastră de credit (sau metoda originală de plată). Veți primi creditul într-un anumit număr de zile, în funcție de politicile emitentului cardului dumneavoastră.

Transport

Va trebui să suportați singur costurile de transport pentru returnarea articolului dumneavoastră. Costurile de transport nu sunt rambursabile. Dacă primiți o rambursare, costul de transport pentru returnare va fi scăzut din rambursarea dumneavoastră.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări despre cum să returnați articolul la noi, contactați-ne la:

  • Email: [email protected]
  • Telefon: 0740 934 757
  • Adresă: Campus 6.1, Bulevardul Iuliu Maniu 6L, București 061072, Romania