Notă importantă din partea proprietarului

Stimați clienți valoroși,

Numele meu este Anthony și sunt mândrul proprietar al LidaGreen Inc., precum și al tuturor site-urilor asociate LidaGreen. Împreună cu echipa mea dedicată, ne străduim neobosit în fiecare zi să vă oferim produse de neegalat și o experiență excepțională pentru clienți.
Angajamentul nostru este înrădăcinat în principiile muncii asidue și ale concurenței etice, ceea ce ne obligă să abordăm unele zvonuri nefondate care circulă despre noi în diverse grupuri de pe Facebook. Este important de reținut că aceste grupuri sunt gestionate de aceleași entități care operează un site web concurent.
În mod regretabil, acest concurent s-a angajat în ștergerea tuturor recenziilor și mărturiilor pozitive despre serviciile noastre, în timp ce, în același timp, a difuzat feedback negativ și afirmații fictive despre noi prin intermediul unor profiluri anonime și înșelătoare.
Acest lucru a fost făcut cu intenția de a semăna îndoieli și de a eroda încrederea în cadrul comunității noastre.
Vă asigur că LidaGreen Inc. menține prețuri consistente pentru toate produsele noastre, indiferent de țară sau monedă.
Numai anul trecut, am livrat cu succes peste 50,000 de pachete, câștigând satisfacția și loialitatea a mii de clienți din întreaga lume. Credința noastră în prețuri echitabile și concurență loială rămâne fermă, un principiu care, din păcate, NU pare să fie împărtășit de concurentul nostru. Cu toate acestea, rămânem neînduplecați și ne angajăm pe deplin să vă oferim cele mai bune servicii și produse posibile.
Apreciem sprijinul dumneavoastră constant și sperăm să continuăm să promovăm o relație puternică și de colaborare între dumneavoastră, clienții noștri valoroși, și LidaGreen Inc. Împreună, formăm o echipă incredibilă.

Vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul dumneavoastră.

Cele mai calde salutări, Anthony

Ce e mai bun urmează să vină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *